ORAMA© minimal frames | Minimalistische schuifpuien
home / schuifpui / orama

ORAMA©

ORAMA©: Dé revolutie op het gebied van minimalistische schuifpuisystemen. Technologische topkwaliteit met een compleet onzichtbare omkadering en een 24 mm slanke middenstijl zorgen voor een ongeëvenaard panorama met een maximum aan lichtinval. TUDOR is dealer en importeur van ORAMA© Minimal Frames in Nederland.

orama

Design

ORAMA© creëert en produceert innovatieve schuifsystemen waarbij minimalistisch design en maximale transparantie centraal staan. Ultraslanke profielen gecombineerd met extreem grote glasoppervlakten. Een optimale balans tussen in- en exterieur voorzien van hoogwaardige isolatie. ORAMA© staat met meer dan 30 jaar ervaring garant voor superieure kwaliteit op het gebied van high-end schuifsystemen.

orama

Eindeloze mogelijkheden

Nooit eerder waren grotere glasoppervlakten mogelijk. Glasbladen van meer dan 4 meter hoog en met 18m2 oppervlak zonder onderbrekingen. De glaselementen zijn op 2, 3 of 4 railsen eindeloos met elkaar te koppelen. Met de open glashoek kunnen schuifdelen elkaar in een hoek ontmoeten waarbij in geopende toestand geen stijl aanwezig is.

orama

Hoogwaardige isolatie

Door de combinatie van hoogwaardig isolatieglas en geïsoleerde profielen met glasvezelversterkte isolatoren, voldoet het systeem aan de hoogste eisen op het gebied van warmte-isolatie. Uniek in zijn klasse zijn de zes dichtingen rondom de schuivende delen zorgen voor een absolute warmte dichting. Het systeem is voorbereid op zowel dubbel als triple glas.

orama

Veiligheid

Het inbraakwerende 'Multi Point'sluitsysteem zorgt met zijn cilindrische sluiting en RVS veiligheidssluitplaten voor de hoogst mogelijke beveiliging. Het sluitsysteem is voorzien van weerstandklasse 2 en heeft drie ventilatiestanden om ieder seizoen comfortabel te kunnen ventileren.

orama

Comfort

Minimaal 8 roestvrijstalen wielen en geleiders geven de mogelijkheid hoge glasgewichten te dragen en laten de schuifdelen soepel en geruisloos bewegen. Door te kiezen voor de gemotoriseerde uitvoering laat u de glazen delen met één druk op de knop automatisch openen en sluiten.

orama

Onzichtbaar

Orama's© Invisible Track creëert en naadloze overgang tussen de binnen en buitenruimte. Het glas beweegt over een opening in de vloer van niet meer dan 1 cm breed. Een optische illusie waarbij de schuifdelen over de vloer heen lijken te zweven.

ORAMA©

SPECIFICATIES


DIMENSIES

middenstijl 24 mm
kader onzichtbaar


SCHUIFDEEL

16m2
(groter op aanvraag)


VAST GLAS

21m2
(groter op aanvraag)


BEGLAZING

U 0,5 W/m2K* - U 1,1 W/m2K
afhankelijk van afmetingen


SLUITSYSTEEM

binnen afsluitbaar
elektrisch afsluitbaar


RAILS

1 rail - 2 rails
3 rails - 4 rails


TOEPASSING

nieuwbouw


CONFIGURATIE

schuif en vast glas, open hoek, glazen hoek,
pocketslide, invisible track, gemotoriseerd

ORAMA©

PROJECTEN

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden