Houten Schuifpuien | Slanke schuifpuien met minimalistisch ontwerp
home / schuifpui / hout

Houten schuifpuien | Carminati

Carminati Skyline, de slankst ontworpen houten schuifpui. Met een profielbreedte van slechts 37mm en kaderprofielen die onzichtbaar in de gevel worden opgenomen, kunnen houten schuifwanden worden ontworpen met extreem ranke zichtlijnen.

houten schuifpuien | Carminati

Onzichtbaar

Carminati combineert design en functionaliteit met geavanceerde techniek. Het loopwerk met RVS geleide rail wordt volledig 'flush' in de vloer verzonken zodat een drempelloze overgang wordt gecreëerd tussen de binnen en de buitenruimte.

houten schuifpuien | Carminati

Design

De buitenzijde van de hout profielen kan worden voorzien van een aluminium afwerking met dezelfde slanke detaillering als de hout profielen. De onderhoudsinterval wordt hiermee verlaagd en de levensduur verlengd. Deze profielen kunnen in iedere kleur, metaalcoating of anodisatie afwerking worden uitgevoerd.

houten schuifpuien | Carminati

Afwerking

De hout profielen kunnen van verschillende houtsoorten worden gemaakt zoals eiken, mahonie en meranti. De oppervlakten worden op kleur gebracht met een matte of glanzende afwerking die dekkend of transparant kan worden uitgevoerd. Ieder element wordt onafhankelijk op de gewenste kleur gebracht.

houten schuifpuien | Carminati

Mogelijkheden

Het Skyline systeem kan met 2 of 3 rails worden uitgevoerd waardoor 3 glasbladen achter elkaar kunnen worden geschoven voor een maximale opening naar de buitenruimte. De schuifdelen hebben een maximale hoogte van 3 meter en een maximale breedte van 2.5 meter.

houten schuifpuien | Carminati

Duurzaam

De toegepaste houtsoorten kunnen op aanvraag worden uitgevoerd met een duurzaamheidscertificaat. Hiermee wordt houtwinning op de meest duurzame manier gegarandeerd. Het complete proces van productie tot de afwerking van het hout wordt uitgevoerd onder de hiervoor geldende milieurichtlijnen.

houten schuifpuien | Carminati

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op houten schuifpuien bedraagt 5 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden