HOUTEN SCHUIFPUIEN

Door gebruik te maken van hoogwaardig gelamineerd hardhout welke gewonnen wordt uit de kern van de boom, kunnen houten schuifpuien van TUDOR worden uitgevoerd met zeer slanke profielen. Door het werkingsvrije karakter van het hout wordt schilderonderhoud tot een minimum beperkt en is de soepele bediening gegarandeerd.

Slanke profielen met minimal frames

Een nog slankere profilering kan worden gerealiseerd met de ORAMA minimal frames schuifpui. Dit innovatieve schuifsysteem maakt het mogelijk om kaders onzichtbaar in de muur te bouwen waardoor alleen de slanke middenstijl van 24mm zichtbaar blijft.

Isolatie

Houten schuifpuien van TUDOR hebben een hoge isolatiewaarde. De schuivende delen zijn rondom voorzien van een rubber dichting zodat in gesloten toestand geen tochtvorming ontstaat. Zowel dubbel als triple isolatieglas is mogelijk.

Kleuren

Onze houten schuifpuien worden na productie in de fabriek machinaal gegrond en afgelakt. U heeft de keuze uit 30 standaard kleuren en meer dan 1000 speciaalkleur varianten. De schuifpui wordt dus afgelakt in de gevel gemonteerd.

Inbraakwering

Houten schuifpuien van TUDOR worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

Hout vraagt om periodiek schilderonderhoud. Toch is de schilderinterval bij houten schuifpuien van TUDOR veel lager. Door het werkingsvrije hout heeft de laklaag veel minder te leiden waardoor gemiddeld slechts eens in de acht jaar een schilder beurt nodig is.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op houten schuifpuien bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP