STALEN KOZIJNEN

STEEL DESIGN®: “De uitstraling van staal, de voordelen van aluminium”
TUDOR introduceert hét slanke alternatief voor stalen kozijnen: STEEL DESIGN®. TUDOR Steel Design® combineert de slanke detaillering van stalen kozijnen met de voordelen van aluminium. Geen kans op roestvorming, volledig geïsoleerd en onderhoudsvrij.

Ontwerp

De slanke vormgeving met schuine ‘stopverflook’ geeft Steel Design® de uitstraling van authentieke stalen kozijnen en deuren. Niet alleen kozijnenkaders maar ook de deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De topcoating waarmee de kozijnen op kleur worden gebracht is mat en voorzien van een onregelmatige structuur en daarom identiek aan die van stalen kozijnen. Steel Design® kozijnen zijn slank van opbouw met een aanzicht breedte vanaf slechts 29 mm.

Isolatie dankzij Stalen kozijnen

Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Anders dan bij stalen kozijnen wordt koude geleiding en condens vorming hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas met een Ug waarde tot 0.5. Draaidelen zijn voorzien van een dubbele rubber dichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een absolute warmte dichting.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt brons of koper mogelijk.

Inbraakwering

Draairamen en deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

Steel Design® kozijnen zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coating is voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP