Stalen kozijnen | Geïsoleerde stalen kozijnen
home / kozijnen / stalen kozijnen

Stalen kozijnen

STEEL DESIGN®: "De uitstraling van staal, de voordelen van aluminium". Steel Design® is hét slanke alternatief voor stalen kozijnen. Steel Design® combineert de slanke detaillering van stalen kozijnen met de voordelen van aluminium.

stalen kozijnen

Stalen kozijnen

De slanke vormgeving met schuine 'stopverflook'geeft Steel Design® de uitstraling van authentieke stalen kozijnen en deuren. Ook deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De coating is mat en voorzien van een onregelmatige structuur. Met een aanzichtbreedte vanaf 29 mm is Steel Design® de beste keuze als alternatief voor staal.

stalen kozijnen

Isolatie dankzij stalen kozijnen

Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Anders dan bij stalen kozijnen wordt koude geleiding en condensvorming hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas. Draaidelen zijn voorzien van een dubbele rubberdichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een absolute warmtedichting.

stalen kozijnen

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt brons of koper mogelijk.

stalen kozijnen

Veiligheid

Draairamen en deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk met een SKG** certificering. Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

stalen kozijnen

Comfort

Steel Design® kozijnen zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coating is voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

stalen kozijnen

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden