Aluminium kozijnen | Ultra slanke, geïsoleerde aluminium kozijnen
home / kozijnen / aluminium kozijnen

Aluminum kozijnen

Steel Design®: Het aluminium kozijn van TUDOR. Steel Design® is een minimalistisch kozijnsysteem met extreem slanke stijlen en profielen. De minimale aangezichtbreedtes van de slanke kozijnen geven een ongekend panorama met maximale lichtinval.

aluminum kozijnen

Design

Het slanke ontwerp biedt kaderprofielen met een aanzichtbreedte vanaf 29 mm. Draaikiepramen hebben een aanzichtbreedte vanaf 54mm (kader inclusief draaikiep vleugel). Daarmee is Steel Design® één van de slankste aluminium kozijnsystemen. Steel Design® is voorzien van een verborgen waterafvoersysteem en onzichtbare scharnieren bij draaiende ramen.

aluminum kozijnen

Isolatie met aluminium kozijnen

De sterke aluminium kozijnprofielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding en condensvorming worden hiermee voorkomen. Het kozijnprofiel is geschikt voor dubbel en triple glas.

aluminum kozijnen

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldaan aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast kunnen aluminium kozijnen in speciale metaalfinishes van echt brons of koper worden gecoat.

aluminum kozijnen

Veiligheid

Draairamen en deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering. Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

aluminum kozijnen

Comfort

Steel Design® kozijnen zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de aluminium kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coatings zijn voorzien van krachtige UV filter waarmee verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

aluminum kozijnen

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op aluminium kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden