ALUMINIUM KOZIJNEN

PURE VIEW® : Het aluminium kozijn van TUDOR.
PURE VIEW® is een minimalistisch kozijn systeem met extreem slanke stijlen en profielen. De minimale aanzicht breedtes van de slanke kozijnen geven een ongekend panorama met maximale lichtinval.

Ontwerp

Het slanke ontwerp biedt kader profielen met een aanzicht breedte vanaf 28mm. Draaikiepramen hebben een aanzicht breedte vanaf 54mm (kader inclusief draaikiep vleugel). Daarmee is PURE VIEW® één van de slankste aluminium kozijn systemen op de markt. PURE VIEW® is voorzien van een verborgen waterafvoersysteem en onzichtbare scharnieren bij draairamen en deuren.

Isolatie met aluminium kozijnen

De aluminium kozijn profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding en condensvorming worden hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas met een isolatiewaarde waarde tot Ug < 0,5 W/m2K.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Er zijn verschillende finishes van de lak mogelijk, van diepmat tot hoogglans. Anodisatie en coatings voldaan aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast kunnen aluminium kozijnen in speciale metaalfinishes van echt brons of koper worden gecoat.

Inbraakwering

Draairamen en deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

PURE VIEW® kozijnen zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de aluminium kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coatings zijn voorzien van krachtige UV filter waarmee verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op aluminium kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP