Aluminium Schuifpuien | Slanke schuifpuien met minimalistisch ontwerp
home / schuifpui / aluminium

Aluminium schuifpuien

PURE VIEW® is een minimalistisch schuifpui systeem gekenmerkt door extreem slanke stijlen en profielen. De minimale profilering geeft een maximum aan lichtinval met een onbeperkt zicht naar buiten.

aluminium schuifpuien

Design

Extra slanke profielen en dunne kaders. PURE VIEW® schuifpuien geven maximale transparantie van vloer tot plafond en van muur tot muur. Binnen en buiten in harmonie.

aluminium schuifpuien

Isolatie

De aluminium schuifpui constructie is voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van de aluminium profielen wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel glas met een Ug waarde tot 0.9.

aluminium schuifpuien

Solide

Aluminium is van nature zeer sterk, stabiel en duurzaam, wat voor een grote draagkracht zorgt. Daardoor is het mogelijk om met slanke profielen zeer grote afstanden te overbruggen. De gepoedercoate toplaag biedt bescherming tegen schadelijke UV-straling van de zon, extreme kou, hitte, harde wind en stortregens.

aluminium schuifpuien

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren wordenuitgevoerd. Anodisatie en coatings voldaan aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast kunnen aluminium schuifpuien in speciale metaalfinishes van echt brons of koper worden gecoat.

aluminium schuifpuien

Functioneel

PURE VIEW® is "state of the art". Uitstekende thermische en akoestische isolatie, grote windweerstand en maximale veiligheid. PURE VIEW® schuifpuien zijn geschikt voor nieuwbouw maar kunnen ook toegepast worden in bestaande bouw voor het vervangen van uw bestaande kozijnen.

aluminium schuifpuien

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.

Neem contact op:

voor informatie, een offerte of persoonlijk adviesbijlage maximaal 20 MB
gebruik ctrl voor meerdere bestanden