STEEL DESIGN® KOZIJNEN

TUDOR introduceert hét slanke alternatief voor stalen kozijnen: STEEL DESIGN®.
Steel Design® combineert de authentieke uitstraling van stalen kozijnen en deuren met de voordelen van aluminium. Geen zware, onhandelbare draaidelen en geen kans op roestvorming. Steel Design® is het ideale alternatief voor nieuwe stalen kozijnen bij nieuwbouw en dé oplossing voor het vervangen van oude stalen kozijnen: hedendaags comfort met de uitstraling van toen.

Stalen kozijnen

Ontwerp

De slanke vormgeving met schuine ‘stopverflook’ geeft Steel Design® de uitstraling van authentieke stalen kozijnen en deuren. Zowel kader als deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De matte coating is voorzien van een onregelmatige structuur zoals bij stalen kozijnen. Steel Design® is slanker van opbouw met een aanzicht breedte vanaf 29 mm en is daarmee de beste keuze als alternatief voor staal.

Isolatie

Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van buitenaf wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas met een Ug waarde tot 0.5. Draaidelen zijn voorzien van een dubbele rubber dichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een absolute warmte dichting.

Kleuren van Steel Design® kozijnen

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt brons of koper mogelijk.

Inbraakwering

Draairamen en deuren kunnen worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

Steel Design® kozijnen zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coating is voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op Steel Design® kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP