STAAL RENOVATIE KOZIJNEN

TUDOR introduceert hét staal renovatie kozijn ter vervanging van stalen kozijnen: STEEL DESIGN®. TUDOR Steel Design® combineert de slanke detaillering van stalen kozijnen met de voordelen van aluminium.

Ontwerp

De slanke vormgeving met schuine ‘stopverflook’ geeft Steel Design® de uitstraling van authentieke stalen ramen en is daarom de beste oplossing als staal renovatie kozijn. Zowel kader als deurprofielen hebben het slanke uiterlijk van staal. De matte coating is voorzien van een onregelmatige structuur zoals bij stalen kozijnen. Met een aanzicht breedte vanaf 29 mm is het verschil met ouderwetse stalen kozijn niet meer zichtbaar is.

Isolatie

Stalen kozijnen in oude woningen zijn altijd ongeïsoleerd en met enkel glas uitgevoerd. Het plaatsen van geïsoleerd glas in bestaande of nieuwe stalen kozijnen heeft geen enkel isolerend effect. Steel Design® kozijnen zijn thermisch geïsoleerd zodat koude geleiding van buitenaf wordt voorkomen. Draaidelen zijn voorzien van een dubbele rubber dichting voor tochtvrije constructie.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt brons of koper mogelijk.

Inbraakwering

Draairamen en deuren worden kunnen worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

Waar stalen kozijnen periodiek onderhoud vragen, zijn Steel Design® kozijnen vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de kozijnen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coating is voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op staal renovatie kozijnen bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP