STEEL DESIGN® DEUREN

“De uitstraling van staal, de voordelen van aluminium”
TUDOR introduceert met het Steel Design® kozijnsysteem hét alternatief voor stalen deuren. Steel Design® combineert de authentieke uitstraling van stalen deuren met de voordelen van aluminium en is daarmee het ideale alternatief voor nieuwe stalen deuren en dé oplossing voor het vervangen van oude stalen deuren: hedendaags comfort met de uitstraling van toen.

Ontwerp

Het ranke, slanke ontwerp komt terug in zowel de kader als deur profielen. Om de industriële uitstraling te benadrukken is de coating waarmee de kozijnen op kleur worden gebracht mat en voorzien van een onregelmatige structuur.

Isolatie

Steel Design® profielen zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding van buitenaf wordt hiermee voorkomen. Het profiel is geschikt voor dubbel en triple glas met een Ug waarde tot 0.5. Draaidelen zijn voorzien van een rubberdichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een absolute warmte dichting.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt cortenstaal, brons of koper mogelijk.

Inbraakwering

Steel Design® deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Het isolatieglas kan optioneel ook inbraakwerend worden uitgevoerd.

Onderhoudsvrij

Steel Design® deuren zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de profielen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coatings zijn voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring door de zon wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op deuren bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP