STALEN BUITENDEUREN

STEEL DESIGN®: Hét slanke aluminium alternatief voor stalen buitendeuren.
Steel Design® combineert de slanke detaillering van stalen deuren met de voordelen van aluminium. Geen zware, onhandelbare draaidelen, geen kans op roestvorming en volledig geïsoleerd. Steel Design® is het ideale alternatief voor nieuwe stalen buiten deuren bij nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Ontwerp

Het ranke, slanke ontwerp komt terug in zowel de kader als de deurprofielen. Om de industriële uitstraling te benadrukken is de coating waarmee Steel Design® deuren op kleur worden gebracht, mat en voorzien van een onregelmatige structuur.

Isolatie

Steel Design® deuren zijn voorzien van een polyamide thermische onderbreking welke is versterkt met glasvezel. Koude geleiding en condensvorming op de profielen wordt hiermee voorkomen. Er is keuze uit dubbel en triple glas met een Ug waarde tot 0.5. Draaidelen zijn voorzien van een dubbele rubber dichting aan zowel de binnen- als de buitenzijde voor een tochtvrije gevel.

Kleuren

Iedere gewenste RAL kleur is mogelijk. De binnen- en buitenzijde kunnen in verschillende kleuren worden uitgevoerd. Anodisatie en coatings voldoen aan de strenge Qualanod en Qualicoat certificeringsnorm. Daarnaast zijn speciale metaalfinishes van echt cortenstaal, brons of koper mogelijk.

Inbraakwering

Steel Design® deuren worden voorzien van hoogwaardig inbraakwerend sluitwerk met een SKG** certificering (Politie Keurmerk Veilig Wonen). Verder is het mogelijk het isolatieglas ook inbraakwerend uit te voeren.

Onderhoudsvrij

Steel Design® deuren zijn vrij van schilderonderhoud. Het afnemen van de profielen tijdens het glazenwassen is voldoende. De coatings zijn voorzien van een krachtige UV filter waardoor verkleuring door de zon wordt tegengegaan. Het periodiek aanbrengen van een beschermende waxlaag is daarom niet meer nodig.

Garantie

Een product van TUDOR biedt zekerheid. De zekerheid dat alles met zorg en kwaliteit is geproduceerd en gemonteerd. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan kunt u vertrouwen op de service en garantie die TUDOR u biedt. De garantie op deuren bedraagt 10 jaar zodat uw aankoop bij een eenmalige investering blijft.
NEEM CONTACT OP